diumenge, 25 de juny del 2017

Revista: OTTOBRE design

Continuo amb la meua recerca sobre revistes de costura. Aquesta vegada li toca a OTTOBRE design, una revista finlandesa publicada per STUDIO TUUMAT Oy.


La revista és més cara (11,95 €) que les altres revistes de costura que es troben a Espanya, però també és cert que el paper i la maquetació són de millor qualitat. Al llarg de l'any es publiquen quatre números dedicats a la roba per a xiquets, dos números dedicats a la roba de dona i, com a novetat d'aquest any, un número dedicat a la roba per a tota la família -i incloent, doncs, roba per a home, finalment! El primer número per a la família es publicarà en novembre de 2017.

Analitzo el número 1/2016, dedicat a roba de primavera per a xiquets. La roba té un aire modern, trendy, amb un disseny divertit i refrescant i ple de color. Com de costum, les instruccions i patrons es troben en les pàgines centrals. Les instruccions semblen clares, però pel que expliquen i pel que deixen d'explicar, semblen adreçades a costureres amb un cert nivell.

Per acabar, la pàgina web no és cap meravella: hi ha poques funcionalitats i el fons negre em desagrada particularment. Però permet fullejar la revista i veure els models.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada