dijous, 16 de febrer del 2017

Projecte 7: Funda de coixí zebrada

Projecte núm. 7
Data de finalització: 30 de gener de 2017

En aquest projecte m'ocupo encara una altra vegada d'una funda de coixí. una funda de coixí de 40 x 40 cm (una altra petició de Raffaella), feta a partir d'una vella jaqueta zebrada (donació també de Raffaella).



Material
Per fer aquesta funda de coixí he aprofitat les peces del davant i el darrere d'una jaqueta zebrada. Per tancar la funda he utilitzat els botons de pressió de la jaqueta.

Altres materials:
Fil, blanc i negre, fil d'embastar, agulles, agulles de cap, regle de 60 cm, llapis.

Tècniques
Embastar, punt endarrere, sobrefilat, cosit de botons de pressió.

Instruccions
  1. En primer lloc he hagut de descosir la jaqueta per obtenir-ne les parts que m'interessaven: el darrere i les dos peces del davant, a més dels fermalls.


  2. A partir de les peces del davant cordades i del darrere de la jaqueta, obtinc dos quadrats de tela de 40 cm de costat més 2,5 cm de marge. La part del davant, evidentment dividida en dues peces. En marcar els quadrats faig atenció que el dibuix zebrat quede centrat.


  3. Tallo les peces que formaran la coixinera, seguint les línies que he dibuixat. En fer-ho, se m'ompli tota la taula de pelets. És obvi que havia de passar, però no m'ho esperava :-P
  4. Cuso dos fermalls de nou als dos rectangles que formen els davants a 13 cm de cada costat.


  5. Cordo els fermalls de pressió i embasto les dues peces anvers contra anvers.
  6. Cuso les vores amb punt endarrere.
  7. La funda de coixí està acabada, només cal donar-li la volta i posar-hi el farcit.



Valoració
La idea del coixí ha estat de Raffaella. I com sol passar amb les seues idees, és bona. En aprofitar els botons de pressió, és molt fàcil i ràpid de fer aquesta funda de coixí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada