divendres, 24 de febrer del 2017

Un test per triar una professió

Un test m'acaba de dir que la feina que em convé és de tipus artístic. No m'ho esperava, però crec que té raó. És una cosa d'aquelles que en el fons saps, però no vols acabar de veure a causa d'altres pensaments (què diria la família, no és una professió "real", etc.). I és per això que un test pot ajudar a veure-hi més clar.

El test que he fet és el Test d'interessos professionals d'educaweb. Té en compte múltiples aspectes: quines coses t'agraden, quines coses saps fer, quines coses t'agrada fer, quins són els teus valors laborals i com ets. Aquest test us ajudarà a fer-vos veure quina família professional se us adiu millor.

El test també us diu perquè un tipus de professió us convé. A mi m'aconsella les arts perquè entre les meues aptituds i habilitats hi ha la musical, la lingüística i la manual i perquè allò que valoro professionalment és la creativitat, la independència i fer treballs variats.

A més, una vegada rebuts els resultats del test, també us dóna enllaços a llocs on podeu formar-vos pel tipus de professió recomanada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada